Heips. Pelkopeli on nyt esitelty yleisölle Jyväskylän kirjamessuilla ja vastaanotto oli huima. Myös Suomi lukee blogisti Krista Airola teki siitä hienon arvion. Reunan tekemät sopimukset vievät Pelkopelin myös Prismojen, City-Markettien sekä Info-kirjakauppojen hyllyille. Teos on myös ehdolla Suomen dekkariseuran Vuoden Johtolanka palkinnon saajaksi.

Samoin omat julkkarit Kemissä olivat menestys. Yli 150 ihmistä oli kuuntelemassa Karin ja Jarin juttuja kulttuurin isossa auditoriossa.

Valitettavasti Pokkaritukku ei ole saanut teosta ainakaan Kemin liikkeisiin. Samoin teos puuttuu Suomalaisen kirjakaupan valikoimasta. Syytä en tiedä, mutta osaan arvata.


Kolmas Joulukalenteri Joku voi tulla ikkunan taa, on valmistumassa vähän ajan kuluttua. Tällä kertaa teemana ovat joululaulut ja niiden ympärille rakennetut tarinat. Itse olen mukana novellilla Tähti tähdistä kirkkain, joka on tälläkin kertaa kovasti erilainen novelli.

Hyväntekeväisyyskohde pysyi nyt samana eli Tukikummit ry. saa toivottavasti muhkean potin. Teos julkaistaan loppukesästä 2016 ja sen kustantaa Reuna.

Kemin Prosaistien kanssa kirjoitimme novellikokoelman nimeltä Myrsky, jonka palkkiot lahjoitamme edistämään nuorten luku- ja kirjoitusharrastusta. Järjestämme Kemin Lukiolle kirjoituskilpailun, jonka parhaille teoksille on luvassa palkinnot. Kirjoituskilpailun palkintojenjakotilaisuus on tiistaina 24.52016 Kemin kirjastossa. Myrsky-teosta voi ostaa kirjoittajilta.