Kotona julkkarin jälkeen.

Seuraava romaani

            KARI-IISAKKI

Olen 1960 syntynyt paljasjalkainen kemiläinen varastotyöntekijä. Lapsuuteni ja nuoruuteni vietin Kivikon kivikovassa kaupunginosassa. Ikäluokat olivat silloin suuria, eikä kavereista ollut pulaa. Lämmöllä voi muistella niitä kaikkia leikkejä, joita porukalla leikittiin. Tietysti elämä vie eteenpäin ja vanhat ajat jäävät taakse uuden elämän viedessä mennessään. Nyt elän onnellisesti aviossa Marittan kanssa ja olen kahden aikuisen lapsen isä. Vuonna 2013, heinäkuussa aloitin osatyökyvyttömyyseläkkeen ja olen siihen ylen tyytyväinen. Harrastuksina kuorolaulu, petankki, lukeminen ja kirjoittaminen. Lisäksi käyn joka viikko veljieni Espen ja Apen kanssa veikkaamassa ja parantamassa maailmaa. Rahaa tulee vähemmän, mutta hyvää mieltä enemmän.
    Kirjoittamisesta kiinnostuin vasta myöhemmällä iällä, kun huomasin, että osaan laittaa sanoja peräkkäin niin, että niistä muodostuu ymmärrettäviä lausekokonaisuuksia ja juonien punontakin onnistuu joten kuten. En ole inspiraatiokirjoittaja, vaan istun työtuoliin työhuoneessa ja aloitan työn, eli kirjoittamisen, vaikka se harrastus edelleen onkin. Hyvä niin, koska ei tällä hommalla palkoille pääse. Onneksi lukijakuntani on sen verran suuri, että saan ainakin omani pois ja ihan hivenen verran voittoa. Tuntipalkkaa ei kannata laskea.

            OPINNOT

Kivikon kansakoulu 1967-1972, Koivuharjun koulu 1672-1973. Karihaaran yläaste 1973-1975. Kemin ammattikoulu 1975-1977 teräsrakenneseppälinja. Autokoulu 1978. Kemi-Tornion Teknillinen koulu 1994-1997 koneteknikko. Kirjoittaja-appro Jyväskylän yliopistoon sekä kasvatus- ja aikuiskasvatustieteen appro Tampereen yliopistoon.

            JULKAISTUT TEOKSET

Isä meidän, 2007 Myllylahti, romaani
Käenlaulu, 2009 Myllylhti, romaani
Hiekkalinna, 2010 Myllylahti, romaani
Ei mainittavaa motiivia, 2010 Nordbooks, rikosromaani
Kaksoset, 2011 Nordbooks, rikosromaani
Isien pojat, 2012 Nordbooks, rikosromaani
Tuli sade rankka, 2013 Nordbooks, romaani
Maraton, 2014 Nordbooks, romaani

Antologiat: Pilvi peilinkinä, 2004 Kirjoittajaryhmä Rinki, 2 runoa.
Olen enemmän, 2012 Kirjoittajaryhmä Rinki, novelli Sairaala  
Jatkokertomus Konsultin kompurointi Lapin emiiriksi. Yhdessä Kemin prosaistien kanssa, Nordbooks 2012   Kolumneja paikallisiin lehtiin.  

Novellit Maria sekä Elämän ruletti, Novellikokoelmassa Riistetty elämä, Nordbooks.
Novelli Ensimmäinen joulu, Joulukalenteri - 24 jännityskertomusta, Reuna.
Tällä hetkellä työn alla "puolijulkinen" rikosromaani Pelkopeli.