Kuvateksti

Seppälän Antza hakemassa toista voittoa Oulun kisoista. Sehän myös onnistui. Pienenä yksityiskohtana mainittakoon, että Antzan parina pelasi joku Hanhisuannon Kari.

Kuvateksti

Kemin porukan killimiehet lepuuttavat itseään. Ape ja Pempa Kotkan ruusuina.

Kuvateksti

Melkein voittajien on helppo hymyillä. Sijoitus oli 30 huonommalla puolella, mutta pokaalit tuli eikä niitä pois anneta.

Kuvateksti

Hemppa, Ape ja Eka juhlivat oman turnauksen voittoa oliko se nyt viime vuodelta. Onnea voittajille toiveena täksi vuodeksi vähemmän vaatteita ylle.

Kuvateksti

Sehän se tarkoitus on että kuulat saadaan mahdollisimman lähelle snadia. Omat näyttäs olevan nuo kolme tuossa kasassa. Ei silti tikin tikkiä, koska Pempan kuula on niitä lähempänä.

Kuvateksti

Kemin pojat pohtivat taktiikkaa tai poseeraavat muuten vaan. Kotkassa oli kova taso ja vielä kovempi kenttä, joten sijoitukset jäivät odotettua vaatimattomammiksi. Mutta luovuteta ei.

Kuvateksti

Tässä pelaavat Janne ja Pempa Oulun turneella. Sikäli oli mukavaa, kun kaksi porukkaa lähti reissuun ja sijoitukset olivat 1 ja 2. Pojat olivat tietysti kakkosia, koska hävisivät finaalin Antzalle ja Karille.

Kuvateksti

Tässäpä maistiainen Jannen tyylistä Oulun turneelta. Takana Pempa seuraa hyväksyvällä katseella.

Kuvateksti

Olli ja velipoika Espe ansaitulla tauolla helteisessä Kotkassa turneella vuonna 2013. Mukavaa oli vaikka pelaamassa käytiinkin.

Kuvateksti

Tässäpä kaunis Kemin Petanquen Kotkan reissulle Karin sponsoima pelipaita. Rinnassa komiasti seuraavan romaanin nimi eli Maraton.